Du skal bruge:
Bund:
- 4 æg
- 4 dl sukker
- 6 dl mel
- 4 spsk kakao
- 4 tsk vanillesukker
- 4 tsk bagepulver
- 2 dl mælk
- 250 g smeltet smør
Glasur:
120 g smør
- 120 g smør
- 1 dl stærk kaffe eller kakaomælk
- 3 tsk vaniljesukker
- 3 spsk kakao
- 3½ dl flormelis
- 4 dl kokusmel
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker i en skål.
- Bland mel, kakao, vanilje og bagepulver sammen og hæld det i skålen.
- Tilsæt mælk og smør og pisk.
- Fyld dejen i en bradepande på ca. 25×30 cm og bag ved 175 g i 35-40 minutter.
- Kom alle ingredienserne til glasuren i en gryde og smelt ved svag varme under omrøring
- Når smørret er smeltet, sættes glasuren til afkøling.
- Når kagen er bagt prikkes den med en gaffel og glasuren hældes udover.
Tips:
Nydes afkølet.
Velegnet til frysning.