Chokoladedrømmekage

Du skal bruge:

Bund:

  • 4 æg
  • 4 dl sukker
  • 6 dl mel
  • 4 spsk kakao
  • 4 tsk vanillesukker
  • 4 tsk bagepulver
  • 2 dl mælk
  • 250 g smeltet smør

Glasur:

120 g smør

  • 120 g smør
  • 1 dl stærk kaffe eller kakaomælk
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 3 spsk kakao
  • 3½ dl flormelis
  • 4 dl kokusmel

Sådan gør du:

  1. Pisk æg og sukker i en skål.
  2. Bland mel, kakao, vanilje og bagepulver sammen og hæld det i skålen.
  3. Tilsæt mælk og smør og pisk.
  4. Fyld dejen i en bradepande på ca. 25×30 cm og bag ved 175 g i 35-40 minutter.
  5. Kom alle ingredienserne til glasuren i en gryde og smelt ved svag varme under omrøring
  6. Når smørret er smeltet, sættes glasuren til afkøling.
  7. Når kagen er bagt prikkes den med en gaffel og glasuren hældes udover.

Tips:

Nydes afkølet.

Velegnet til frysning.